Sterker Barendrecht

Vandaag is het project Sterker Barendrecht officieel afgetrapt bij ons op school, in bijzijn van wethouder Lennart van der Linden. In twee jaar tijd worden meer dan duizend kinderen getraind in hun weerbaarheid zodat zij beter met pesten en groepsdruk om kunnen gaan. Aansluitend aan de lessenreeks die we tot de kerstvakantie krijgen, mogen leerlingen aanvullend gratis en vrijblijvend vijf karatelessen volgen in karateschool Burion.

Sterker Barendrecht is een samenwerking tussen Doyo Trainingen, Karateschool Buroin, NIVM Vechtsport en Maatschappij, Buurtsportcoach & Barendrecht Sport, onze school en Schaepmanschool Marijkesingel en Focus Beroepsacademie. Het project wordt gesubsidieerd door een Sportimpuls vanuit het Ministerie van VWS.

Lees hieronder de extra nieuwsbrief over hoe we dit bij ons op school vorm geven.

Extra_Nieuwsbrief_Responslessen-_CBS_De_Hoeksteen_