Kerstviering 2017

Stefan van BodegravenAlgemeen of Social Schools, Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Wat hebben we een fijne kerstviering gehad met elkaar. Dit jaar hebben we een nieuwe vorm gehad. We begonnen allemaal in onze eigen groep, waar we met elkaar naar het kerstverhaal hebben geluisterd of gekeken. Elke groep op zijn eigen manier.

Daarna hadden we dit jaar voor het eerst een kerstmarkt. Elke groep had prachtige dingen gemaakt die verkocht konden worden voor het goede doel, de Lepra Stichting, en voor onze bibliotheek om nieuwe boeken aan te schaffen. Bij elkaar hebben we € 456,80 opgehaald. Dit is echt een bedrag waar we allemaal ontzettend trots op zijn. Van dit bedrag is inmiddels 50% naar de Lepra Stichting gegaan. De andere 50% gaat gebruikt worden om nieuwe boeken te kunnen kopen voor in de klas.

We willen alle ouders/opa’s en oma’s bedanken voor de aanwezigheid en het kopen van de spullen en daarmee het doneren voor het goede doel en de bibliotheek.

Meer foto’s van onder andere het kerstkoortje, de kerstviering bij groep 1 en de kerstmarkt zijn te vinden via Digiduif. Hieronder twee foto’s van het koortje en de drukte van de markt. Daarnaast ook nog een filmpje van een optreden van het koor.