Juffen- en meesterdag en Hoeksteenshow

Afgelopen vrijdag hebben we de verjaardagen van de juffen en meesters gevierd. Omdat het een feestelijke dag was, had groep 7 verschillende spelletjes bedacht en klaar gezet.

Wat was het een groot succes. Vooral ook leuk om te zien hoe de grotere kinderen met de kleinere kinderen omging en hoe ze als groepje bezig waren. Het was een geweldige ochtend. De juffen en meesters zijn ook weer erg verwend dit jaar.

In de middag was er de tweede editie van de Hoeksteenshow van dit schooljaar. Wat waren er weer geweldige optredens. Er waren dansers, boxers, turners en zelfs een voorproefje van de musical van groep 8.

Foto’s te vinden in het privé gedeelte van de website. U moet hiervoor wel ingelogd zijn! Klik hier  voor de foto’s!