De stichting Hoeksteenvrienden is opgericht voor iedereen die De Hoeksteen een warm hart toedraagt. In onze school en het hele netwerk daar omheen zit veel kennis en talent. Wij willen dit graag inzetten om kansrijk te ondersteunen in de ontwikkeling van onze kinderen en de school als minimaatschappij. Onze school is een plek midden in de maatschappij, beschikbaar en vertrouwd voor (oud)leerlingen, medewerkers, ouders, kerken, de buurt en het bedrijfsleven. Hoeksteenvrienden willen KANSRIJK ONDERSTEUNEN, op weg naar een mooie waardevolle toekomst.

Wie zijn wij?
Stichting Hoeksteenvrienden bestaat uit een aantal betrokken ouders en is opgericht omdat er vanuit de school regelmatig aan werd gegeven dat er behoefte was om de kinderen belangrijke levenslessen en ervaringen mee te willen geven die niet vanuit de reguliere middelen bekostigd kunnen worden. Wij hebben met een aantal enthousiaste ouders deze vraag opgepakt, en hebben daarom met elkaar de Stichting Hoeksteenvrienden opgericht.

Help ons ondersteunen
Je kunt ons een donatie geven of een ‘Hoeksteenvriend’ worden. Zo draag je vanuit je betrokkenheid bij door het delen en ontvangen van creatief en financieel kapitaal. We denken dus niet alleen aan financiële bijdragen, maar ook aan het inbreng van kennis, meedenken en inbrengen van eigen expertise.

Vrienden worden?
Van harte welkom als ‘Vriend van De Hoeksteen’. Om aan te melden vul je hier het formulier in. Zo kunnen wij jou alvast een beetje leren kennen!

Lees hier meer over de algemene gegevens van Stichting Hoeksteenvrienden.

Kruidentuin 6a
2991 RK Barendrecht