Welkom op de pagina van groep 8.  In groep 8 zitten 19 leerlingen. Voor groep 8 staat meester Stefan op maandag, dinsdag (tot 10:30), woensdag en vrijdag en juf Marina op dinsdag (vanaf 10:30) en donderdag. Zij zijn te bereiken op 0180-613938 of stefan.vanbodegraven@pcpobr.nl en marina.deblois@pcpobr.nl

Hieronder kunt u foto’s vinden die zijn gemaakt bij ons in de klas of op school en berichten die wij hebben geschreven.

Nieuws uit groep 8

Hieronder vind je de berichten uit onze groep. Bent u ouder en wilt u ook de afgeschermde berichten bekijken? Log dan in (rechtsboven) om meer te zien.

Bekijk hier alle berichten van onze groep.

Hieronder vind je de foto’s uit onze groep. Bent u ouder en wilt u ook de afgeschermde berichten bekijken? Log dan in (rechtsboven) om meer te zien.

Bekijk hier alle foto’s van onze groep.